ORDINE ȘI SIGURANȚĂ: Scandalagii amendați de jandarmii maramureșeni

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ: Scandalagii amendați de jandarmii maramureșeni

 Premergător şi pe timpul sărbătorilor pascale, jandarmii maramureşeni au acţionat pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului. Militarii aflaţi în timpul executării serviciului în această perioadă, au intervenit în mai multe situaţii de încălcare a legii şi au aplicat sancţiuni contravenţionale.

Vineri, 14 aprilie, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 2000 lei, unui tânăr în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, care în incinta secţiei de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean dr. Constantin Opriş, a provocat scandal şi a adresat injurii personalului medical şi echipajului de jandarmi care a ajuns la faţa locului. Pe strada  Petru Rareş din Baia Mare, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru a lua măsurile specifice, unde un tânăr în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal cu vecinii iar în momentul interceptării acesta a refuzat să dea date despre identitatea sa, a început să adreseze injurii atât jandarmilor cât şi trecătorilor. Acestuia i-a fost aplicată sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 800 lei.
Sâmbătă, 15 aprilie,  doi cetăţeni din Baia Mare, în vârstă de 21 respectiv 29 de  ani,  în Piaţa Libertăţii din Baia Mare, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat şi au participat la scandal, ducând la indignarea persoanelor aflate în acea zonă. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 900 lei. Pe strada Florilor din Baia Mare, au fost surprinşi trei cetăţeni din Baia Mare, care în faţa imobilului cu numărul 10, consumau băuturi alcoolice indignând locatarii blocului.Acestor persoane li s-au  aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 700 lei şi cu avertisment scris.
Duminică, 16 aprilie, în localitatea Vişeu de Sus, un tânăr de 20 de ani din localitate, a provocat scandal  pe strada 22 Decembrie 1989, în faţa la ,,Pizzeria Andra”. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. 
Luni, 17 aprilie, în localitatea Vişeu de Sus, un tânăr de 35 de ani din localitate, a provocat scandal  pe strada 22 Decembrie 1989. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. Trei cetăţeni din Vişeu de Sus, aflându-se pe strada 22 Decembrie 1989, în faţa Judecătoriei Vişeu de Sus, au consumat băuturi alcoolice, provocând indignarea trecătorilor. Acestora  li s-au  aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 300 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.