O tânără din Botiza a ajuns în această dimineaţă într-o stare foarte gravă la Spitalul Municipal Sighet în urma unei naşteri la domiciliu

O tânără din Botiza a ajuns în această dimineaţă într-o stare foarte gravă la Spitalul Municipal Sighet în urma unei naşteri la domiciliu

O tânără de 21 de ani din Botiza a ajuns în această dimineaţă într-o stare foarte gravă la Spitalul Municipal Sighet în urma unei naşteri la domiciliu. Tânăra se află în stare de şoc hemoragic, cu o stare generală profund alterată, cu şanse minime de supravieţuire. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei care a găsit fătul mort în locuinţa acesteia din Botiza. Fata locuia împreună cu părinţii şi fratele ei. Cazul se află în acest moment sub ancheta Poliţiei şi Procuraturii Baia Mare .Tânără a fost adusă de părinţii săi la cabinetul medical din comuna Botiza în această dimineaţă într-o stare de inconştienţă, cu sângerări abundente  în zona genitală.

Medicul din comună i-a administrat tratament de urgenta şi a solicitat intervenţia Ambulanţei pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Sighet. Asistenta ne- adeclarat că nu ştiau că fata e gravidă, nici că a născut de curând. Ajunsă la Spitalul Muncipal tânăra a fos tinternată la secţia Ginecologie. Directorul medical Ovidiu Godja ne-a relatat:
„În jurul orei 10:45 ne-a fost adusă de Serviciul de Ambulanţă o pacientă în şoc hemoragic, ca urmări a unei sângerări masive din sfera genitală, aproape exhanghinată,  declanşată probabil în urmă cu câteva ore, deci cu o stare generală profund alterată, într-o formă  extrem de gravă. La ora această este internată la noi. Medicii au luat toate măsurile pentru a se îmbunătăţi parametri clinici ai pacientei. Probabil este vorba despre o naştere la domiciliu”, ne-a declarat medicul Ovidiu Godja.Conform celor spuse de vecini, tânăra era nemăritată şi era studentă în Sighetu Marmaţiei. Aceasta s-ar fi întors de curând pentru a-şi continua studiile din Italia unde a stat peste vară. „E o fată tare de treabă şi părinţii sunt oameni de omenie, nu ştim ce necaz au putut păţi”, au spus o seamă dintre vecini. Referitor la sarcină, oamenii au spus că n-ar fi ştiut că fata e însărcinată. Fata locuieşte în Botiza cu părinţii şi fratele ei, care au supravegheat-o toată ziua la patul din spital. Cazul a ajuns în atenţia poliţiei care au găsit fătul mort în casa fetei. Un echipaj al Poliţiei din Bogdan Vodă a supravegheat locuinţa tinerei de dimineaţă. În acest moment cazul este anchetat de un echipaj complex format din procurori, specialişti de la Criminalistică Baia Mare, medic legist care vercetază cazul pentru stabilirea stării de fapt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.