O mamă şi-a aruncat copilul de un an şi jumătate dintr-un taxi, pe podul Grant. Femeia a mai încercat să-şi arunce fetiţa de două ori

O mamă şi-a aruncat copilul de un an şi jumătate dintr-un taxi, pe podul Grant. Femeia a mai încercat să-şi arunce fetiţa de două ori

O femeie şi-a aruncat copilul în vârstă de un an şi jumătate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală, micuţul fiind transportat de urgenţă la spital. Copilul a fost dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", au declarat surse medicale. Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că bebeluşul a fost aruncat de mama lui dintr-un taxi, moment în care şoferul a oprit imediat autoturismul.Femeia prezintă tulburări de comportament, este din Oradea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.Potrivit surselor citate, copilul – o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate – are escoriaţii faciale şi traumatism cranio-cerebral minor, fiind transportată la Spitalul "Marie Curie".Mama ar putea fi dusă la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", pentru investigaţii, spun aceleaşi surse.
Coordonatorul SMURD, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că, în momentul sosirii medicilor la faţa locului, femeia a luat fetiţa în braţe, refuzând să o dea echipajului de intervenţie. În cele din urmă, copilul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov şi transportat la spital.
Femeia le-ar fi spus poliţiştilor că portiera taxiului s-a deschis accidental, în timp ce şoferul maşinii susţine că femeia a deschis uşa şi a aruncat copilul, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.Cazul este anchetat de procurori de la Parchetul Capitalei, împreună cu poliţiştii judiciarişti.Femeia a mai încercat de două ori să-şi arunce copilul.Potrivit anchetatorilor, femeia are 40 de ani şi este fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea.Aceasta s-a aflat miercuri la Băile Felix, unde poliţia a intervenit ca urmare a unei sesizări potrivit căreia aceasta îi dă să bea alcool copilului ei.În cursul zilei de joi, ea s-a urcat împreună cu fetiţa în tren şi a venit la Bucureşti. Apoi a luat un taxi din faţa gării, iar pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat fetiţa din maşină.Conform surselor citate, aceasta figurează în baza de date a autorităţilor cu alte două situaţii în care şi-a aruncat copilul. Spre norocul ei, fetiţa a scăpat, de fiecare dată, teafără.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.