NU RENUNȚĂ: A zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei. Manifestanţii nu sunt mulţumiţi cu demisia lui Iordache

NU RENUNȚĂ: A zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei. Manifestanţii nu sunt mulţumiţi cu demisia lui Iordache

 În Piaţa Victoriei din Capitală s-au strâns joi seară peste două sute de oameni, la ora transmiterii ştirii, aceştia solicitând demisia Guvernului Grindeanu şi precizând că plecarea lui Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei nu e de ajuns.

Aproximativ două sute de oameni au mers, joi seara, pentru a zecea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta în faţa Guvernului, exprimându-şi nemulţumirea faţă de Executiv, deşi Florin Iordache şi-a anunţat demisia din fruntea Ministerului Justiţiei.
"Demisia domnului Iordache nu are valoare prea mare pentru noi pentru că sunt mult mai mulţi vinovaţi pentru situaţia creată, începând cu domnul Dragnea şi terminând cu ultimul ministru din acest Guvern care este foarte rău pentru ţara noastră", a declarat, pentru MEDIAFAX, un protestatar.
"Vor să-şi spele un pic păcatele, dar nu cred că ajunge. Jos Guvernul şi altul curat. Cred că se găsesc şi printre ei persoane cât de cât curate. Mă aşteptam mai demult să-şi dea demisia", a declarat, pentru MEDIAFAX, o manifestantă din Piaţa Victoriei.
Manifestanţii scandează "Demisia", "Zi de zi aici vom fi!", "Jos, jos guvernul mincinos" sau "Jos trădătorii şi infractorii!".
Traficul nu este blocat în zonă, la ora transmiterii ştirii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.