MUNCĂ ÎN ECHIPĂ: Târgul de Paște organiat de Liceul ”Leowey Klara”s-a bucurat de mulți vizitatori

MUNCĂ ÎN ECHIPĂ: Târgul de Paște organiat de Liceul ”Leowey Klara”s-a bucurat de mulți vizitatori

După succesul înregistrat la Târgul de Crăciun,  Liceul ”Leowey Klara”a decis să organizeze o ediție similară și de sărbătorile pascale. În sala de sport a liceului, zeci de elevi au expus obiecte realizate de ei, dar și preparate culinare tradiționale pentru sărbătorile de Paște.
Părinți și bunici, prieteni și cunoștințe au trecut azi pragul Târgului de Paște organizat de Liceul ”Leowey Klara”.  Elevii s-au pregătiti cu multe bucate alese, dar și numeroase obiecte realizate prin tehnica quilling, ouă de Paște, iepurași și alte obiecte decorative. Acțiunea a fost un succes, târgul a fost vizitat de multă lume, iar proudusele s-au trecut ca pâinea caldă.
”Consiliul Elevilor a hotârt, văzând succesul târgului de Crăciun să pregătească o acțiune similară de Paște, intrând astfel în atmosfera sărbătorilor pascale”, spune Emese Iuhos, profesoară la Liceul ”Lewey Klara”.
S-au vândut cel mai mult dulciurile, dar și decorațiunile au avutc trecere. Ne simțim foarte bine și ne place această acțiune”, spune o elevă.
”Am pregătiti pentru evenimentul de azi clătite cu prune, mere, finetti și frișcă”, se laudă o altă fetiță.
 Banii adunați de la o clasă din vânzarea produselor vor fi direcționați spre cazul micuțului Oliver, din Câmpulung la Tisa.
”Am pregătit prăjituri și ouă vopsite cu scopul de a dona banii pentru Oliver, băiețelul din Câmpulung”, spune un alt elev.
Evenimentul organizat de liceul cu predare în limba maghiară a fost un succes nu doar pentru numărul mare de vizitatori, da și prin lecția pe care au dobândit-o elevii: munca în echipă și spriritul de solidaritate față de cei aflați în nevoie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.