Maramureş: Un rezervor al Primăriei Borşa a fost alimentat cu 18.000 litri apă

Maramureş: Un rezervor al Primăriei Borşa a fost alimentat cu 18.000 litri apă

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 39 de intervenţii în acest week-end. Din total, cele mai multe – 33, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 14 au fost la diverse afecţiuni medicale, 12 – la traumatisme, 3 – la transport interclinic, 2 – la accidente rutiere şi câte 1 – la intoxicaţii şi deblocare de uşă.
Pompierii au fost solicitaţi şi ei, pe parcursul sfârşitului de săptămână, la un număr de 6 intervenţii. Au continuat acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Echipaje de la Garda de Intervenţie nr.2 Borşa au acţionat la alimentarea cu 18.000 de litri de apă menajeră a unui rezervor al Primăriei din localitate.
Vineri, la ora 09.20, pirotehniştii I.S.U. Maramureş au executat o şedinţă de distrugere a unui număr de 121 elemente de muniţie. În aceeaşi zi, în jurul orei 18.45, un echipaj al Detaşamentului ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat într-un apartament dintr-un bloc situat pe bulevardul Bucureşti din municipiu. În urma incendiului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a suferit arsuri la mâna dreaptă, dar a refuzat transportul la spital. Au mai ars o masă din lemn şi materiale textile. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări aprinse.
Sâmbătă, în jurul orei 19.40, pompierii Gărzii de Intervenţie nr.2 Bogdan Vodă au acţionat la stingerea unui incendiu de vegetaţie, semnalat în localitatea Ieud. Datorită intervenţiei lor prompte, a ars doar o salcie uscată. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului de la o ţigară aruncată la întâmplare.
În aceeaşi zi, la ora 20.10, un echipaj al Detaşamentului ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat într-un apartament situat
într-un bloc de pe strada Iuliu Maniu din municipiu. Din fericire, a fost vorba doar despre o oală uitată pe aragaz.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.