LUME MULTĂ: Trafic sporit la vamă înainte și după sărbători

LUME MULTĂ: Trafic sporit la vamă înainte și după sărbători

 Foarte mulți dintre românii care lucrează în străinătate s-au întors de sărbători acasă. De vineri până sâmbătă nopatea, la punctul de trecere al frontierei din Sighetu Marmației s-a înregistrat o creștere a numărului persoanelor care au intrat în țară.

Sute de români care lucrază în străinătate s-au întors în țară înainte de Paști. Pe perioada sărbătorilor pascale traficul înregistrat a fost mai scăzut, însă se preconizează o nouă aglomerație în zilele următoare.
 „În perioada dinaintea sărbătorilor pascale la nivelul Punctului de trecere a frontierei Sighetu Marmației s-a înregistrat o ușoară creștere a traficului de călători care au tranzitat frontiera, însă în perioada sărbătorilor pascale traficul s-a desfășurat în condiții normale”, a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.
Și în zilele următoare polițiștii de frontieră sunt pregătiți să intervină pentru fluidizarea traficului.
 „Totodată menționăm faptul că la nivelul punctului există pregătită permanent o echipă de personal ca să intervină în sprijinul colegilor aflați în serviciu la controlul documentelor. De asemenea, în cazul în care se vor înregistra aglomerări, capacitatea punctului de trecere a frontierei va fi folosită la maximum în scopul asigurării unui trafic fluent, corect și civilizat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.
Timpii de așteptare din fiecare punct de trecere a frontierei pot fi verificați pe site-ul Poliției de Frontieră.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.