LUCRĂRI: Urbana a rezolvat problema scurgerii apei pluviale pe strada Traian

LUCRĂRI: Urbana a rezolvat problema scurgerii apei pluviale pe strada Traian

 Lucrări pe strada Traian din municipiul Sighetu Marmaţiei. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat astăzi cu dificultate la orele dimineţii, datorită unor intervenţii ale Serviciului Public de Gospodărire Urbana. Cei care desfăşoară activităţi comerciale în zonă vor scăpa astfel de o grijă.

Muncitorii din cadrul Serviciului Public de Gospodărire Urbana s-au deplasat astăzi pe strada Traian din Sighet pentru a efectua lucrări la partea de scurgeri pluviale întrucât canalizarea din zonă nu făcea faţă şi ori de câte ori cantitatea de apă rezultată în urma ploilor era mai mare, agenţii economici, dar şi trecătorii, aveau probleme datorită maşinilor care circulă prin centrul municipiului.
Agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale în zonă au apelat la sprijinul Serviciului Public de Gospodărire Urbana pentru a remedia problema scurgerilor de pe această stradă. La fiecare ploaie, o baltă imesă se forma în faţa magazinelor, iar maşinile care treceau stropeau faţadele acestora.
A fost decopertată o porţiune din asfalt, iar carosabilul a fost refăcut în aşa fel încât apa să se scurgă direct în canalul situat la câţiva metri. Astfel de probleme au mai fost întâmpinate şi anul trecut pe strada Lucian Blaga din municipiu, acolo unde Serviciul Public de Gospodărire Urbana a efectuat aceleaşi lucrări, iar de atunci oamenii nu se mai confruntă cu astfel de situaţii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.