INVITAȚIE: OFL Sighet organizează tradiționalul pelerinaj în Joia Mare

INVITAȚIE: OFL Sighet organizează tradiționalul pelerinaj în Joia Mare

 De opt ani, Organizația Femeilor Liberale Sighetu Marmației, păstrează tradiția de a organiza un pelerinaj la o mănăstire, în Joia Mare.În acest an destinația va fi Mănăstirea ”Izvorul Tămăduirii”de la Hera.

Joi seara, un microbuz  de 40 de locuri va  pleca din Sighet spre una din mănăstirile din Maramureșul istoric, într-un pelerinaj pregătit de Organizația Femeilor Liberale din municipiu.
”Suntem în Săptămâna Mare și așa cum ne-am obișnuit de opt ani încoace și în acest an organizăm un pelerinaj împreună cu Organizația femeilor Liberale. Și anul acesta vom merge la Mănăstirea de pe Hera, ”Izvorul Tămăduirii”acolo unde am fost și anul trecut cu un microbuz arhiplin. Vom asista la slujba de Denii în Joia Mare, o slujbă impresionantă”, pecizează Anișoara Mihali, organizator, membru al Organizației Femeilor Liberale Sighetu Marmației. .  
Sighetenii care doresc să participe la această slujbă trebuie să știe că plecarea va fi mâine, 13 aprilie, din fața sediului PNL, la ora 18:00. Întoarcere va fi în jur de miezul nopții. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.