INVESTIȚII MAJORE: Primăria Cavnic a depus două proiecte de peste 15 milioane de lei prin PNDL

INVESTIȚII MAJORE: Primăria Cavnic a depus două proiecte de peste 15 milioane de lei prin PNDL

 Două proiecte a depus Primăria Cavnic la Ministerul Dezvoltării Regionale. Valoarea investițiilor necesare pentru fostul oraș minier depășește 15 milioane de lei. 

Unul dintre proiectele depuse prin PNDL vizează modernizarea străzilor din oraș. 
”Se implementează un proiect de apă și canal, spre sfârșitul anului sperăm să putem finaliza cei 12 kilometri de aducțiune de apă și canal după care dorim să modernizăm acele străzi pentru că nu au fost modernizate în ultimii 25 de ani deloc. Dacă acest proiect va fi aprobat, la anul sperăm să putem începe și execuția lucrărilor”, declară primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.
Al doilea proiect depus pentru finanțare prin PNDL este demarat deja în Cavnic. Este vorba despre reabilitarea Centrului Civic. 
”Al doilea proiect pe care l-am depus este început încă din 2016, discutăm despre reabilitarea Centrului Civic al orașului Cavnic, un proiect care este în derulare, o sumă de bani a fost plătită din fondurile UAT Cavnic dar acest proiect poate fi depus și pe PNDL, l-am și depus, și sumele pot fi recuperate sau cel puțin să fie plătite din fondurile naționale”, a adăugat Vladimir Petruț. 
Orașul Cavnic va avea peste 100 de locuri noi de parcare, pistă pentru biciclete, o stradă reabilitată și trotuare moderne. Lucrările se derulează în prezent în cadrul proiectului de modernizare al Centrului Civic al orașului Cavnic și sunt tot mai multe premise ca acestea să fie finalizate înainte de termenul final prevăzut în proiect. Autoritățile locale din Cavnic așteaptă răspunsul de la Ministerul Dezvoltării Regionale în privința celor două proiecte depuse. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.