INEDIT: Cum poți să slăbești fără să faci mișcare

INEDIT: Cum poți să slăbești fără să faci mișcare

 Doamnele și domnișoarele se pregătesc deja pentru sezonul cald. Din ce în ce mai multe maramureșence trec pragul saloanelor de înfrumusețare și al centrelor SPA pentru a beneficia de tratamente care să le tonifice musculatura spre a fi pregătite să îmbrace costumele de baie. După mesele copioase de sărbători, acestea apelează la servicii de specialitate pentru a scăpa de kilogramele în plus. Unul dintre acestea este și electrostimularea, care are efecte vizibile în doar câteva zile, spun specialiștii.

Electrostimularea presupune exerciții musculare fără a implica mișcarea propriu-zisă. Acest serviciu este din ce în ce mai căutat de maramureșence, iar asta deoarece în aproximativ 2 săptămâni reduce stratul de grăsime cu câțiva centimetri. 
 „E o gimnastică musculară, sunt 24 de electrozi care se aplică pe terminațiile musculare și produc o gimnastică musculară. E o gimnastică statică de fapt, pentru că persoana stă întinsă, o gimnastică pasivă aș putea să spun. Face în 45 de minute ceea ce noi ar trebui să facem în 6 ore de sport. Dezvoltă o musculatură foarte frumoasă și este un adevărat inamic al celulitei de fapt”, explică Rodica Fluțar, administrator de mini SPA.
Pentru a ajunge a rezultatele dorite, în funcție de necesitate, persoanele care optează pentru acest serviciu e nevoie să facă mai multe ședințe. Acestea sunt mai dese pe măsură ce corpul se obișnuiește cu gimnastica musculară pe care o produc electrozii.
 „Rezultatele sunt foarte bune, duce la scăderea în centimetri, se formează o talie frumoasă. De obicei facem 12 ședințe, la început cu trei pe săptămână la interval de o zi, iar după aceea câte două pe săptămână, dar mai sunt doamne care nu au ajuns la ceea ce doresc și revin pentru întreținere o dată pe săptămână”, mai spune Rodica Fluțar.
Electrostimularea presupune mai multe niveluri, care cresc odată cu numărul de ședințe. Concomitent cu electrozii, pe corp se aplică și benzi termice, care ajută la acomodarea cu contracțiile ce se produc.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.