INCIDENT: O explozie a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund

INCIDENT:  O explozie a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund

O explozie a cărei natură nu a fost stabilită a vizat, marţi seară, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund în timp ce se deplasa spre stadion pentru disputarea partidei cu AS Monaco, un jucător fiind rănit, afirmă surse citate de presa germană.
 La puţin timp după plecarea de la hotel, un dispozitiv a explodat în faţa autocarului. Incidentul a avut loc la circa zece kilometri de Stadionul Signal-Iduna-Park, unde Borussia Dortmund va disputa meciul cu AS Monaco, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
Mai multe geamuri ale autocarului s-au spart din cauza deflagraţiei. Nu este clar dacă explozia a fost produsă de o petardă puternică sau de alt tip de dispozitiv.
"A avut loc un incident la plecarea autocarului. O persoană a fost rănită. Vom oferi detalii", a transmis clubul de fotbal german prin Twitter. Poliţia a confirmat incidentul, anunţând că a mobilizat efective şi va încerca să afle natura exploziei.
În explozie a fost rănit fundaşul central spaniol Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital, au declarat surse citate de revista Bild. Nu există informaţii despre gravitatea rănilor acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.