INAUGURARE CONTESTATĂ: Deputatul Vlad Duruș (USR) își citește discursul de pe hârtie. Bota (PSD): ”Își fac campanie internă pe banii statului”

INAUGURARE CONTESTATĂ: Deputatul Vlad Duruș (USR) își citește discursul de pe hârtie. Bota (PSD): ”Își fac campanie internă pe banii statului”

 Liderul USR, Nicușor Dan, a fost prezent ieri în Baia Mare. Prezența acestuia în municipiul reședință de județ a fost contestată de deputatul PSD, Marius Sorin Bota. 

În Baia Mare a avut loc ieri după-amiază inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului USR, Vlad Duruș, respectiv a noului sediu USR. La eveniment a fost prezent și liderul formațiunii, Nicușor Dan. Tânărul deputat Vlad Duruș a ales să nu vorbească liber ci mai degrabă să își citească discursul de pe hârtie. 
„Dați-mi voie să dau citire unui mic discurs pe care l-am pregătit cu această ocazie. Stimați invitați, inaugurarea sediului organizației băimărene a Uniunii Salvați România și a biroului parlamentar marchează o dată de referință în activitatea noastră la nivel local întrucât acest lucru va asigura condiții de funcționare pentru organizații locale care au obținut rezultat foarte bun la alegerile din decembrie 2016. Biroul parlamentar organizat aici, în cadrul căruia va activa alături de mine în slujba cetățenilor, un consilier și un șef de cabinet, are menirea să reprezinte contextul administrativ al legăturii dintre cetățenii județului Maramureș și Parlamentul României”, a precizat deputatul USR Maramureș, Vlad Duruș. 
În cadrul conferinței de presă, Nicușor Dan a vorbit cu mult optimism despre viitorul USR-ului și despre pregătirea candidaților pentru posibilele alegeri în orașele Baia Sprie și Ulmeni. 
”Activitatea pe care USR-ul o are în filialele locale și mai vizibil în activitatea parlamentară răspunde sau confirmă că facem ceea ce am promis că facem. Am promis că aducem inițiativele din societate în politică, am făcut asta”, a spus liderul USR, Nicușor Dan. 
Activitatea useriștilor este contestată în schimb de deputatul PSD, Marius Sorin Bota. Parlamentarul este de părere că parlamentarii Uniunii Salvați România nu doar chiulesc de la activitățile Parlamentului ci, mai mult, își fac campanie internă pe banii statului.
”USR Maramureș a găsit de cuviință să inaugureze sediul Uniunii Salvați România – Filiala Baia Mare și Cabinetul Parlamentar al domnului Duruș Vlad Emanuel, marți 11.04.2017 de la ora 14:00, în plină sesiune parlamentară și pe banii primiți de la Parlament.  La eveniment au fost invitați și alți deputați USR în frunte cu președintele formațiunii dl. Nicușor Dan. Dacă tot nu se pricep la legi, măcar să facă ceva campanie de imagine pe bani publici, în timp ce chiulesc de la lucrările Parlamentului….Întrebat fiind de ce își face inaugurarea cabinetului parlamentar în zi de plen, deputatul maramureșean al USR își justifică absența arătând cu degetul precum ”pârâciosul clasei”. Maramureșenii care l-au votat așteaptă de la el și de la ceilalți aleși să muncească pentru ei, nu să chiulească”, se arată în comunicatul remis redacției noastre de către cabinetul deputatului PSD. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.