Video|În astfel de locuri să te tot duci în vacanță

Thailanda, Seychelles sau Republica Dominicană sunt destinațiile de sezon preferate de maramureșeni. Și ofertele pentru Egipt sunt la mare căutare, cu atât mai mult cu cât din luna martie se vor relua zborurile directe din Cluj.

Agențiile de turism au pachete atractive, în această perioadă, nu doar pentru vacanța de vară, ci și pentru acest sezon.

”Destinațiile de sezon, cele exotice, sunt la mare căutare.  Dacă e să dăm cele mai ieftine prețuri, atunci ne gândim la Egipt, unde deja se poate merge, Marea Roșie rămâne caldă, nu se răcește de tot niciodată. Și prețurile sunt destul de accesibile. Până în martie puteți pleca doar din Budapesta, din martie încep zborurile și din Cluj. Iar dacă este să ne referim la destinații mai îndepărtate, cele mai căutate sunt Thailanda, Republica Dominicană, Sri Lanka, Vietnamul, Zanzibar, Maldive, Seychelles. Aceste destinații se pare că ocupă deja din ce în ce mai multă atenția turiștilor noștri”, a declarat Daniela Grigorescu, directorul unei agenții de turism din municipiul Baia Mare.

Prețurile pentru aceste destinații de sezon nu sunt foarte mici, dar sunt din ce în ce mai accesibile. Maramureșenii pot ajunge într-o astfel de vacanță cu de la 1.000 euro / persoană, în funcție de numărul de nopți, de numărul de stele al hotelului și de regimul de masă pentru care optează: mic dejun, demipensiune sau all inclusive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.