Guvernul se va reuni într-o şedinţă specială, dedicată rectificării bugetare

Guvernul se va reuni într-o şedinţă specială, dedicată rectificării bugetare

Guvernul urmează să se reunească vineri sau la începutul săptămânii viitoare într-o şedinţă extraordinară, în care se va discuta rectificarea bugetară, a declarat luni premierul Victor Ponta.

Întrebat dacă Executivul va dezbate rectificarea bugetară într-o şedinţă specială, premierul a răspuns afirmativ. "În mod sigur da. Ori facem vineri şedinţa de guvern – dacă terminăm toate discuţiile cu partenerii noştri internaţionali, pentru că orice rectificare o discutăm înainte cu FMI şi Comisia Europeană. Dacă terminăm toate aceste discuţii până vineri, facem şedinţa vineri. Dacă nu, la începutul săptămânii viitoare", a afirmat Ponta, într-o declaraţie de presă la Palatul Victoria.

Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că a discutat cu colegii din Uniunea Social Liberală principalele direcţii de rectificare bugetară, care prevăd, între altele, un sprijin substanţial pentru agricultorii afectaţi de secetă. La rectificarea bugetară, a mai precizat şeful Executivului, vor fi alocaţi bani pentru achitarea tuturor datoriilor către însoţitorii persoanelor cu handicap, pentru plata arieratelor autorităţilor locale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.