GEST FRUMOS: De Mărțișor, jandarmii calcă rufe sau spală vasele, din respect pentru femeile din viața lor

GEST FRUMOS: De Mărțișor, jandarmii calcă rufe sau spală vasele, din respect pentru femeile din viața lor

 Jandarmeria Română a postat pe pagina de Facebook a instituției, cu ocazia Zilei Mărțișorului, un clip video în care jandarmii le ajută la treburile gospodărești pe femeile și fetele din viața lor.

În clipul video apar mai mulți jandarmi care calcă rufe, spală vasele, dau cu aspiratorul sau cu mopul, din respect pentru iubitele, soțiile, mamele sau fiicele lor. La final, acestora li se oferă un trandafir roșu, cu ocazia Zilei Mărțișorului.
"Astăzi, de Ziua Mărțișorului, doamnelor și domnișoarelor li se oferă uneori și cadouri inedite! Vă invităm să vedeți despre ce este vorba, urmărind clipul. De 1 Martie, vă dorim tuturor o primăvară frumoasă!", este mesajul care însoțește clipul video postat pe pagina de socializare, care are deja mii de vizualizări și sute de redistribuiri.
Clipul a fost postat și pe pagina de Facebook a Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita, cu mesajul: "Bărbații Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita se regăsesc în acest filmuleț. Doamnelor și domnișoarelor, vă respectăm și vă iubim".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.