FOTBAL: Sigheteanul Sergiu Jurj, convocat la naționala Under 18

FOTBAL: Sigheteanul Sergiu Jurj, convocat la naționala Under 18

 Fotbalistul sighetean Sergiu Jurj se află într-un turneu în Italia cu echipa națională Under 18 a României. Jurj evoluează din acest an pentru FC Municipal Baia Mare, formație cu care speră să promoveze în liga I.

După ce a debutat sâmbătă în liga  II-a, în partida Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare încheiată cu scorul de 1-0 pentru gazde, Sergiu Jurj are un nou motiv de bucurie. Sigheteanul a fost convocat la reprezentativa României Under 18, cu care participă la turneul amical din Italia, Roma Caput Mundi. Selecționata antrenată de Costel Enache a câștigat cu 5-1 primul meci disputant în cadrul competiției în compania echipei naționale a colegiilor din Anglia, Sergiu Jurj fiind titular.  
„Genarația din care fac parte este un foarte bună din care mai fac parte Iannis Hagiu, fiul lui Gheorghe Hagi, și alți fotbaliști de valoare de la Viitorul Constanța. Este greu să mă impun în acest nucleu, dar nu imposibil. Sper să marchez cât se poate de mult”, a declarat fotbalistul echipei FCM Baia Mare, Sergiu Jurj. 
Sergiu Jurj a venit în această iarnă la FCM Baia Mare de la Universitatea Craiova și este convins că doar jucând bine la echipa de club va rămâne în atenția selecționerului de la naționala Under 18. 
„Acesta este și principalul meu obiectiv, să joc cât mai multe meciuri în liga a II-a, ca să-mi ajut echipa. Vreau ca și în campionatul următor să rămân aici”, a mai spus Sergiu Jurj. 
Sergiu Jurj va rata partida pe care FCM Baia Mare o va juca duminică în campionat cu UTA Bătrâna Doamnă, deoarece turneul din Italia al naționalei Under 18 se va încheia vineri.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.