FOTBAL: Radu Petrescu va arbitra meciul Dinamo – Steaua, din Cupa României

FOTBAL: Radu Petrescu va arbitra meciul Dinamo – Steaua, din Cupa României

 Radu Petrescu, din București, va arbitra meciul dintre Dinamo București și Steaua București, care va avea loc joi, de la ora 20,30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal, potrivit site-ului Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Radu Petrescu va fi ajutat de arbitrii asistenți Ovidiu Artene (Vaslui) și Adrian Radu Ghinguleac (București), în timp ce arbitri asistenți adiționali au fost desemnați Adrian Viorel Cojocaru (Galați) și Iulian Călin (Ștefănești/Argeș), în timp ce arbitru de rezervă a fost nominalizat Aurel Oniță (Constanța).
Observator pentru arbitru va fi Cristian Nica (Ploiești), iar din partea FRF a fost delegat Octavian Goga (Brașov).
Radu Petrescu (33 ani) va arbitra în premieră un derby Dinamo — Steaua.
Petrescu, care a condus ediția trecută a Supercupei României, pe 8 iulie 2015, când ASA Târgu Mureș a învins-o pe Steaua cu 1-0, la Constanța. Oficialul a mai arbitrat-o de patru ori pe Steaua în acest sezon, cu ASA (1-1 pe Arena Națională), cu Petrolul (0-0 la Ploiești), cu Astra Giurgiu (0-1 la Pitești), toate în campionat, și cu FC Viitorul (1-0), la Ovidiu, în Cupa României. Totodată, Petrescu a arbitrat-o pe Dinamo într-o singură partidă, cu CFR Cluj (0-2), acasă.
Ovidiu Hațegan (Steaua — Dinamo 0-0, pe Arena Națională) și Cristian Balaj (Dinamo — Steaua 3-1, stadion Dinamo) au arbitrat primele două derby-uri Dinamo — Steaua din acest sezon.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.