FOTBAL: CFR Cluj face 2-2 cu ACS Poli Timișoara

FOTBAL: CFR Cluj face 2-2 cu ACS Poli Timișoara

CFR Cluj și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate în etapa a 19-a din Liga 1, scor 2-2, după ce bănățenii au condus la două goluri diferență.

Trupa lui Ionuț Popa a deschis scorul în minutul 35 prin Drăghici, care a împins în poartă o minge aflată într-o grămadă formată din jucători de la ambele formații.
Același fotbalist a dus scorul la 2-0 șase minute mai târziu, după ce a primit o pasă în interiorul careului. La reluare s-a văzut că Drăghici se afla în poziție de ofsaid și golul n-ar fi trebuit validat. Mai multe detalii AICI!
Cu două minute înainte de finalul primei părți, Artean a încercat să respingă o minge, însă aceasta l-a lovit în mână și arbitrul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Nascimento a transformat fără probleme!
În minutul 56, CFR a mai primit o lovitură de pedeapsă, după o intrare a lui Străuț asupra lui Ruiz. Același Nascimento a marcat fără nicio problemă.
CFR Cluj ocupă acum locul 5, cu 30 de puncte, însă a pornit sezonul cu un handicap de 6 puncte din cauza problemelor financiare. De partea cealaltă, Poli Timișoara e ultima, cu 5 puncte, de asemenea și ea a început campionatul cu minus 14 puncte din cauza banilor.
Echipele de start:
CFR: Vâtcă – T. Lopes, Larie, Horj, Camora – L. Rus, Nascimento – C. Chiriță, Omrani, Nouvier – Bud
Rezerve: Mincă, Peteleu, A. Mureșan, Ene, Păun, Negruț, Ruiz
ACS Poli: Straton – Străuț, Bocșan, Scutaru, Șeroni – Poparadu, Artean – Bărbuț, Croitoru, Doman – Drăghici
Rezerve: Smaranda, Cârstocea, Neagu, I. Roșu, Mailat, Popovici, Vădrariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.