FĂRĂ CASĂ DE SĂRBĂTORI: Sighetenii care locuiau în casele distruse de flăcări pe strada Ioan Mihalyi de Apșa au rămas pe drumuri

FĂRĂ CASĂ DE SĂRBĂTORI: Sighetenii care locuiau în casele distruse de flăcări pe strada Ioan Mihalyi de Apșa au rămas pe drumuri

 Persoanele care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma incendiului de pe strada Ioan Mihalyi de Apșa, nu se vor putea întoarce în locuințe de Paște, spun unii locatari. Deși se preconiza că lucrările de reparații vor fi finalizate până în  cel mult 10 aprilie, se pare că acestea vor mai dura câteva zile.

Din cauza unei instalalții electrice improvizate, la sfârșitul lunii februarie a ars acoperișul de la 7 locuințe, precum și mai multe bunuri. Acoperișul a fost refăcut, însă locuințele nu pot fi date încă în folosință. Una dintre locatare nu a mai avut răbdare să se finalizeze lucrările și s-a întors în acea clădire. Cu lacrimi în ochi, femeia mărturisește că nu are pe nimeni și a fost nevoită să se întoarcă să facă curățenie în urma incendiului.
 „A ars tot, m-a înconjurat, uitați cum au rămas pereți, dar nu am ce să fac. De Paște nu o să se mute locatarii înapoi, nu au cum pentru că nu au nici masă sau scaun, tot a ars. La mine așa cum este frig, mi-au dat curentul și tot spăl ca să mă pot muta înapoi”, a spus una dintre locatare.
Din cauza incendiului au fost afectate și geamurile și zugrăveala din camere, iar pe mai multe porțiuni tavanul stă să cadă, fiind serios degradat. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.