Evenimente rutier înregistrate în data de 20 august pe raza judeţului Maramureş

Evenimente rutier înregistrate în data de 20 august pe raza judeţului Maramureş

Ieri, 20 august, 08,15, în localitatea Borşa a avut loc un eveniment rutier, în următoarele împrejurări: Ionel D., de 29 ani, din Borşa, conducea autoturismul pe strada Alexandru Ioan Cuza înspre Borşa Complex. Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil cu denivelări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, aflat înafara părţii carosabile, în stânga, după care s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, conducătorul auto şi Francisc I., de 50 de ani, din localitate, pasager, au fost răniţi. Conducătorul auto a  fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat că aceasta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale. 
Luni, 20 august, ora 18,50, Biroul Rutier Baia Mare a fost sesizat, despre faptul că, pe Bulevardul Traian s-a produs un eveniment rutier, în următoarele împrejurări: Un minor de 16 ani din Baia Mare, conducea mopedul pe Bulevardul Traian, dinspre Bulevardul Unirii înspre Bulevardul Republicii. La intersecţia cu strada Transilvaniei, nu a acordat prioritate şi l-a accidentat pe Vasile Z., de 59 de ani, din Baia Mare, care în calitate de pieton, era angajat în traversarea bulevardului, pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului, pietonul a fost rănit. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilo-test rezultatul fiind „0”. Victima a fost testată cu aparatul etilo-test care a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Luni, 20 august, ora 21,00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Fărcaşa, au fost  sesizaţi să cerceteze împrejurărilor în care a avut loc un eveniment rutier: Un minor de 13 ani, conducea un moped, pe strada Victoriei, din localitatea Tămaia şi a acroşat, un minor de 9 ani, care se deplasa  pe mijlocul drumului. În urma accidentului, minorul de 9 ani a fost rănit. Acesta a fost transportat la spital. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.