EVENIMENT REUȘIT: Prietenii lui Oliver au reușit să strângă 3.500 de lei la spectacolul caritabil de sâmbătă

EVENIMENT REUȘIT: Prietenii lui Oliver au reușit să strângă 3.500 de lei la spectacolul caritabil de sâmbătă

 Zeci de sigheteni s-au alăturat poveștii lui Oliver și au răspuns invitației de a lua parte la spectacolul organizat în spijinul acestui caz. ”Speranță și lumină” și-au propus organizatorii evenimentului să-i dăruiască micuțului ce suferă de o gravă afecțiune oculară și au oferit o seară de dans , muzică și momente speciale celor care au venit cu sufletul deschis pentru a oferi o mână de ajutor celui care are nevoie de fonduri pentru a efectua o operație de urgență în America.

La evenimentul organizat de Prietenii lui Oliver, un grup de inițiativă din Sighetu Marmației, au participat voluntar tineri talentați, dar și artiști de muzică populară consacrați. Vedeta întâlnirii a fost Camelia Crișan, concurentă la Vocea României. 
”Ne bucurăm că sighetenii au răspuns invitației noastre de a participa la aceste eveniment caritabil organizat în sprijinul lui Oliver. Ne-am pregătit cu diverse momente artistice. Au urcat artiști ai Sighetului și am avut un invitat secil Camelia Crișan, care a participat și la concursul Vocea României, publicul a fost foarte încântat de prezența ei”,  afirmă Anișoara Gog, organizatoare a evenimentului de sâmbătă seara. 
Încărcată de emoție și afectată de gestul frumos al celor care îi vin în ajutor, Monica Kantor, mama băiețelului Oliver, a urcat pe scenă și a mulțumit pentru sprijinul acordat. 
”Doamna Monica a fost foarte emoționată, trebuie cu toții să punem suflet și să contribuim pentru a-l ajuta pe acest băiețel minunat, pentru a-i salva lumina ochișorilor, îi și îndemn pe toți care pot să mai vină să contribuie cu donații”, spune Valeriu Vana, organizator al evenimentului de sâmbătă seara. 
În urma spectacolului caritabil s-au adunat în jur de 3500 de lei. Cu o seară înainte s-a organizat și o petrecere caritabilă într-un pub sighetean unde s-au adunat încă 3200 de lei. În total, în urma celor trei evenimente organizate de ”Prietenii lui Oliver”, meciul de țurcă, petrecerea și spectacolul caritabil s-au adunat 8000 de lei care vor intra în contul micuțui Oliver. Costul operației se ridică la 30 000 de dolari, Oliver urmând a intra în sala de operație în 21 aprilie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.