DISCONFORT: Circulație îngreunată din cauza unor intervenții la rețeaua de apă pe strada Bogdan Vodă

DISCONFORT: Circulație îngreunată din cauza unor intervenții la rețeaua de apă pe strada Bogdan Vodă

 Circulaţie îngreunată pe strada Bogdan Vodă şi servicii de apă restricţionate la Detaşamentul de Pompieri Sighet din cauza unei avarii la conducta veche de apă. Lucrările au început încă de ieri, însă au fost întâmpinate dificultăţi, astfel că s-a lucrat şi astăzi. În tot acest timp autobuzele Mara Nord au fost nevoite să oprească pe banda de mers pentru a prelua pasagerii.

Reprezentanţii societăţii de distribuţie a apei au arătat că este vorba despre nişte lucrări programate. Intervenţia în zonă a început ieri, dar au fost întâmpinate dificultăţi în sensul că în momentul efectuării săpăturilor, muncitorii ar fi dat peste un strat de beton care ar fi fost mai greu de decopertat. Astăzi de la primele ore lucrările au fost reluate.
„Avem o avarie la conducta de alimentare cu apă a oraşului. Este o lucrareanunţată pentru duminică. Populaţia nu a fost afectată, nu a fost oprită apa la populaţie pentru că a fost izolată zona cât mai restrâns posibil, lucrările continuă, au început ieri, iar apa a fost întrerutpă doar la clădirea comună din zonă şi la Detaşamentul de Pompieri”, a explicat directorul societăţii Vital Sighetu Marmaţiei, Ioan Caravelea.
Tot în cartierul Bogdan Vodă, atât vineri, cât şi sâmbătă, au fost efectuate lucrări de reparaţii din cauza unor avarii produse la reţeaua de apă. Sighetenii care locuiesc în zona respectivă au rămas ore bune fără apă la robinete. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.