VIDEO | Din Baia Mare direct în Antalya cu avionul

Antalya poate fi, anul acesta, una dintre destinațiile de vacanță preferate de maramureșeni. Asta cu atât mai mult cu cât din luna iunie mai multe chartere vor opera de pe Aeroportul Maramureș spre cea mai mare stațiune din paradisul mediteraneean al Turciei.

Pentru maramureșenii care nu locuiesc în Baia Mare, tour-operatorii pun la dispoziție transportul gratuit până la aeroport.

”Sunt 3 plecări, vineri, sâmbătă și luni, 4 sau 5 tour-operatori, prețurile sunt comparabile cu cele cu plecare din Cluj. Nu înseamnă că dacă achiziționați pachetul din Baia Mare va fi mult mai scump decât cu plecare din Cluj. Pentru cei interesați, care nu locuiesc în Baia Mare e bine de știut că se oferă transfer gratuit din Sighet, din Borșa și din Satu Mare până la aeroportul din Baia Mare, ceea ce considerăm că este un avantaj și ar putea pleda în favoarea alegerii unui pachet cu plecare din Baia Mare”, informează directorul unei agenții de turism din Baia Mare, Daniela Grigorescu.

Al doilea mare operator de turism care a anunțat, la finalul anului trecut, că va lansa zboruri spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Maramureș a transmis, în luna decembrie, că toate zborurile din Baia Mare către Antalya au fost vândute pentru ziua de 18 iunie 2019.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.