DEZBATERE: La Consiliul Județean se reiau discuțiile privind sistemul de management integrat al deșeurilor

DEZBATERE: La Consiliul Județean se reiau discuțiile privind sistemul de management integrat al deșeurilor

 O nouă dezbatere pe subiectul investiţiei privind depozitul ecologic va avea loc la finalul acestei săptămâni la Consiliul Judeţean. Întâlnirea va fi reluată după ce la prima şedinţă organizată în acest sens au participat doar 4 politicieni. 

Cu o lună în urmă, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, a invitat liderii partidelor politice la o discuţie pe tema implementării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”. 
Invitaţia venea ca urmare a atitudinii ostile pe care o au o parte din primarii din judeţ vizavi de implementarea proiectului, fapt care poate să pună în pericol realizarea acestuia. La discuţiile de atunci, toţi cei prezenţi au agreat ideea că întâlnirile pe acest subiect trebuie reluate. Ca urmare, un nou dialog pe această temă va avea loc vineri, începând cu ora 10.00 în sala mare a Palatului Administrativ din Baia Mare. 
Prima întâlnire pe acest subiect a avut loc în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu. Au participat atunci doar primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, consilierul municipal băimărean Noemi Vida, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, şi consilierul judeţean Felician Cerneştean. O bună parte din acea întâlnire s-a rezumat la un schimb de replici politice între Zetea şi Cherecheş. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.