Cursuri de perfecţionare destinate asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap

Cursuri de perfecţionare destinate asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap

Toţi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap, sunt aşteptaţi miercuri, 12 septembrie, la ora 12:00, la sediul Serviciului de Asistenţă Personală din Sighet, în vederea organizării cursurilor de perfecţionare, conform legii 448/2006.
Conducerea Serviciului de Asistenţă Personală Sighetu Marmaţiei informează că toţi cei 125 de asistenţi personali ai persoanelor cu handicap sunt obligaţi să se prezinte miercuri, la ora stabilită. În cadrul aceleiaşi întâlniri se vor efectua şi fişele psihololgice necesare obţinerii certificatului de medicină a muncii.
“Rugămintea mea este să încerce toţi să se prezinte, deoarece fără acest certificat de medicină a muncii, nu vor putea presta nici o muncă în sistemul de asistenţă socială. Printr-o hotărâre de Consiliu local, cursurile de perfecţionare pentru aceşti asistenţi personali, sunt plătite de către Serviucil Public Local de Asistenţă Socială. De aceea, rugămintea mea este să se prezinte pentru că noi altfel, nu vom putea continua împreună activitatea”, a declarat Georgeta Delescu, Şef Serviciul Social Sighetu Marmaţiei.
În atenţia asistenţilor este adusă la cunoştinţă informaţia că miercuri la ora 12:00, este singura dată în care aceştia se pot prezenta pentru a rezolva aceste aspecte.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.