CONTRABANDĂ ÎN GRĂDINĂ: A observat polițiștii de frontieră, a abandonat coletele cu țigări și a luat-o la fugă

CONTRABANDĂ ÎN GRĂDINĂ: A observat polițiștii de frontieră, a abandonat coletele cu țigări și a luat-o la fugă

 Acționând  în baza unor date conform cărora la un imobil de pe raza localității de frontieră Bistra este depozitată o cantitate de țigări, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș au declanșat ieri o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei.

Astfel, un echipaj al poliției de frontieră care s-a deplasat la imobilul respectiv a observat în grădina acestuia o persoană care transporta o geantă şi un colet voluminos care conțineau țigări.
În momentul în care aceasta a observat patrula poliției de frontieră a abandonat țigările și a fugit.
În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 720 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare totală de peste 6.400 lei.
Proprietarii imobilului, doi cetățeni români, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.