CONCURS: ”Like” pentru Ligia Hojda

CONCURS: ”Like” pentru Ligia Hojda

 Un simplu ”like” din partea fanilor o pot face pe Ligia Hoja câștigătoarea publicului la concursul inițiat de platforma online Balcony TV. Concursul se derulează în mediul online și propune publicului trupe aflate la început de drum în cariera muzicală. Cunoscută de la show-ul Vocea României, Ligia Hojda concurează cu o piesă care reprezintă un manifest împotriva urii și a discriminării.

Platforma online Balcony TV Bucharest împlinește anul acesta un an de existență. Cu această ocazie, a inițiat un concurs de promovare a unor voci din muzica rock sau underground, aflate la început de drum. Printre cele 45 de trupe nominalizate se află și sigheteanca Ligia Hojda și formația ei.
”Se mai poate vota până în seara asta. Concursul are trei secțiuni – Alegerea publicului, Alegerea editorului și Cel mai vizualizat episod”, spune Ligia Hojda.  
Piesa cu care concurează se numește ”Sins”, adincă ”Păcate”, și este un manifest împotriva urii și a discriminării.
Se poate vota cu un ”like” și un ”share” de pe site-ul www.balconytv.com sau de pe pagina de facebook a artistei, unde sunt și mai multe detalii despre concurs. Ligia Hojda e optimistă în ceea ce privește viitorul ei în muzică. A scos deja primul ei single și urmează să facă și un videoclip pe la sfârșitul lunii martie. Piesa a fost compusă de Ligia, în colaborare cu Viky Red, solistul trupei Otherside, iar versurile le-a scris un prieten de-al sighetencei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.