COMUNITATE SOLIDARĂ: Familia micuțului Oliver transmite mulțumiri tuturor celor care i-au acordat o mână de ajutor băiețelului

COMUNITATE SOLIDARĂ: Familia micuțului Oliver transmite mulțumiri tuturor celor care i-au acordat o mână de ajutor băiețelului

 După mai bine de o lună de zile de când a aflat cumplita veste, familia băiețelului Oliver începe pregătirea bagajelor pentru America. Băiețelul va intra la sfârșitul săptămânii viitoare în sala de operație, pentru a efectua o intervenție chirurgicală extrem de dificilă la ambii ochișori. 

În prag de sărbători, Monica, mama lui Oliver, mulțumește tuturor pentru sprijinul acordat. Băiețelul are nevoie de 30 000 de dolari pentru a putea efectua operația la o clinică medicală din Michigan. De când au aflat vestea despre afecțiune gravă de care suferă băiețelul în vârstă de patru luni, dezlipire de retină la ambii ochi, familia lui Oliver a beneficiat de sprijinul comunității, care a dat dovadă de spirit de solidaritate și multă generozitate.
”Țin să le mulțumesc din suflet tuturor. Am rămas surprinsă să văd cât de multă lume ne-a venit în ajutor. Sunt oameni extraordinari, minunați. Le mulțumesc nespus de mult tuturor și vreau să le urez sărbători fericite alături de cei dragi, Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care l-au ajutat pe băiețelul meu. Paște Fericit!”, spune Monica Kantor, mama lui Oliver. 
În sprijinul cazului lui Oliver au venit rude apropiate, cunoștințe, prieteni ai familiei, oameni generoși din comunitatea Câmpulug la Tisa, dar și din Sighet,chiar și oameni cu suflet dinafara granițelor județului Maramureș, societăți comerciale, biserici, Primăria și Consiliul local Câmpulug la Tisa, cluburi și ONG-uri, dar și grupul de inițiativă din Sighet, Prietenii lui Oliver. De mare ajutor a fost un cabinet de oftalmologie din Sighet, care au făcut cunoscut cazul micuțului Olicer și l-au monitorizat permanent pe băiețel.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.