CIRCUITE TURISTICE 2020: Plecare cu avionul din Cluj-Napoca, de la 395 euro/persoană

ISTANBUL

Plecare cu avion din Cluj in 21.03.2020

De la 395€/ pers /4 zile|3 nopti

 

New Mosque, Eminonu, Istanbul, Turkey

Istanbul este unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume, care se intinde pe 2 continente, despartite de stramtoarea Bosfor, si care imbina stilul oraselor vestice moderne cu stilul traditional al oraselor estice.

In acest circuit veti avea ocazia sa vizitati: Moscheea Albastra, singura moschee cu 6 minarete din Turcia, Biserica Sfanta Sofia, coloana lui Serpentine din Delphi si fantana lui Wilhelm II printre altele, dar veti avea de asemenea timp si pentru vizitarea bazarului de mirodenii.

AMSTERDAM- Parada Florilor

Plecare cu avion din Cluj in 01.04.2020

De la 660 €/ persoana / pachet 4 nopti

Old bicycles on the bridge in Amsterdam, Netherlands against a canal during summer twilight sunset. Amsterdam postcard iconic view. Tourism concept

Amsterdam este capitala Olandei, recunoscuta in special pentru istoria sa arhitecturala, dominata de numeroase canale, mai multe ca numar decat cele din Venetia. Amsterdam este punctul de intalnire a numeroase culturi din intreaga lume, fiind foarte primitoare cu vizitatorii.

In acest circuit veti avea ocazia sa vizitati numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, celebra piata de flori, dar si Coster Diamonds, cea mai veche si de incredere fabrica de diamante din lume.

RUSIA

Plecare cu avion din Cluj in 14.04.2020

De la 1030 euro/ pers/ pachet 7 nopti

MOSCOW, RUSSIA – DECEMBER 23, 2016: Red Square and State Historical Museum, Moscow, Russia. Winter evening

Rusia este o tara multinationala, situata pe doua continente- Europa si Asia, fiind cea mai mare tara ca intindere teritoriala din lume si una dintre cele mai mari puteri politice. Mai mult, Rusia este o tara cu o lunga istorie culturala, bogata in literatura, balet, pictura si muzica clasica.

In acest circuit veti avea ocazia sa vizitati Sankt Petersburg, fosta capitala a Rusiei si principalele atractii istorice de aici, precum Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Catedrala Sfantului Isaac, Piata Palatului. Bineinteles veti vizita si Moscova, unde veti putea admira Piata Rosie, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, si Casa Alba printre altele.

MEXIC

Plecare cu avion din Cluj in 01.02.2020

De la 2550€/ pers/13 zile| 12 nopti

Mexicul, al treilea oras ca dimensiune din America Latina, dupa Brazilia si Argentina, este destinatia perfecta pentru iubitorii de cultura. Mexicul este recunoscut pentru cultura sa bogata si vibranta, influentata de civilizatiile Azteca  si Mayașă.

In acest circuit veti avea ocazia sa faceti un tur de o zi al orasului Mexic, dar si sa vizitati edificii importante, precum Catedrala El Parian, Piata Centrala, Capela Rosario si Biserica Santo Domingo  si diferite puncte de atractie turistica precum: misterioasele piramide de la Teotihuacan, cascada  Misol Ha si situl arheologic precolumbian Chichen-Itza printre altele.

Vezi aici oferta

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram : https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru

www.mara-tour.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.