CAMPIONATUL EUROPEAN 2018: Demersuri pentru organizarea în Baia Mare a meciului de handbal masculin România – Serbia

CAMPIONATUL EUROPEAN 2018: Demersuri pentru organizarea în Baia Mare a meciului de handbal masculin România – Serbia

 O veste îmbucurătoare pentru iubitorii de handbal. Se fac demersuri pentru organizarea în municipiul Baia Mare a meciului de handbal masculin România – Serbia. Acesta ar urma să aibă loc la începutul lunii mai. 

Aleșii locali băimăreni au aprobat astăzi un proiect de hotărâre privind cooperarea dintre Municipiul Baia Mare prin Clubul Sportiv Minaur Baia Mare și Federația Română de Handbal, în vederea organizării în Baia Mare, în data de 4 mai, a jocului dintre naționalele de handbal masculin a României și Serbiei, din cadrul grupei de calificare a Campionatului European 2018. 
”Organizatorul este Federația Română de Handbal, dânșii sunt cei care eliberează tichete. Noi conform acordului, beneficiem doar de 75 de bilete”, a declarat președintele CS Minaur, Ionuț Marta.
S-a aprobat totodată suma de 25.000 lei, bani ce reprezintă contribuția Municipiului Baia Mare în cadrul Acordului de parteneriat. 
”Solicitarea inițială a Federației de handbal a fost într-o sumă mult mai mare pentru organizarea acestui eveniment. În urma discuțiile dintre conducerea clubului nostru și Federație s-a ajuns la această sumă, zicem minimală ca și sprijin, din partea Consiliului Local. În rest, regulamentul de organizare și desfășurare a competiției este cel stabilit de federație”, a adăugat primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob. 
Suma este cuprinsă în bugetul pe anul 2017 al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.