BINE DE ȘTIUT: Cum folosești o singură adresă Gmail pentru mai multe conturi pe un site

BINE DE ȘTIUT: Cum folosești o singură adresă Gmail pentru mai multe conturi pe un site

 O singură adresă Gmail poate fi folosită pentru crearea unui singur cont pe Facebook, Twitter și nu numai. Printr-un artificiu simplu însă, această limitare poate fi eliminată.

Mulți dintre noi au o adresă de Gmail. Majoritatea posesorilor de terminale cu Android folosesc una, dar s-ar putea să ai una cu mult înaintea lansării primului smartphone pe platformă Google. Este foarte simplu să-ți faci mai multe și nu te costă nimic. În schimb, de dragul simplității, ne-am obișnuit să folosim una singură. Problemele apar în momentul în care îți dorești să folosești aceeași adresă de email pentru mai multe conturi de Facebook, Twitter, Instagram sau orice altă rețea socială.
La prima vedere, acest scenariu este imposibil. Vei primi imediat un mesaj simplu prin care ți se aduce la cunoștință că există deja un cont creat folosind respectiva adresă de email.
Soluția nu implică foarte mulți pași și este mai degrabă un truc de care poate profita posesorul oricăui cont de Gmail. Acest detaliu are legătură cu modul în care sunt create conturile de Google și cu limitările respectivului sistem.
Citește continuarea pe www.avocatnet.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.