Bătrân, dispărut, căutat de pompieri în fântâniile din Săliştea de Sus

Bătrân, dispărut, căutat de pompieri în fântâniile din Săliştea de Sus

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 27  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 22 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 8 au fost la traumatisme, 7-la diverse afecţiuni medicale, câte 2- la transfer interclinic şi deblocare de uşă, respectiv câte 1- accident rutier, transport bolnav şi stop cardiorespirator neresuscitat.
Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţia S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 7, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 3 şi S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 2 acţiuni.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 5 intervenţii. Au continuat şi acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Marţi, 16.10.2012, echipaje de la Detaşamentul de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare şi Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei au acţionat la alimentarea cu un total de 27.000 de litri de apă menajeră a unui număr de 8 gospodării din localităţile Satu Nou de Sus şi Vadu Izei.
În aceeaşi zi, la 11.45, un echipaj al Gărzii de Intervenţie nr.2 Bogdan Vodă a acţionat, la solicitarea Poliţiei oraşului Săliştea de Sus, la căutarea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, dat dispărut în data de 02.09.2012, despre care se presupunea că ar fi căzut într-o fântână din zonă. Au fost cercetate două fântâni, însă acesta nu a fost găsit. Tot marţi, în jurul orei 16.50,  un echipaj al Detaşamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Iazului din municipiu. Au ars circa două tone de deşeuri şi cauciucuri uzate. Cauza incendiului a fost, cel mai probabil, folosirea focului deschis.
La 17.40, pompierii Detaşamentului”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au acţionat la un incendiu semnalat într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Olteniei din municipiu. Din fericire, a fost vorba doar de o oală cu mancare uitată pe aragaz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.