Baia Mare: Andreea Bălan, Voltaj şi Puya au făcut spectacol la Castaniadă

Baia Mare: Andreea Bălan, Voltaj şi Puya au făcut spectacol la Castaniadă

 A trecut şi prima seară a Sărbătorii Castanelor, ediţia cu numărul 20. Pentru prima zi a Castaniadei au fost pregătite de către Primăria şi Consiliul Local Baia Mare două spectacole. Şi anume un concert de muzică folk, respectiv un concert cu Narcotic Sound&Mamasita, Andreea Bălan, Akcent, Puya şi Voltaj, aceştia din urmă fiind cei care au închis prima seară a Castaniadei. 

Sute de băimăreni s-au adunat în seara zilei de 28 septembrie pentru a-i asculta, vedea şi chiar fotografia pe Andreea Bălan, Puya sau Voltaj. Prezentatorii au fost nimeni alţii decât Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care au ştiut să întreţină atmosfera. Băimărenii au cântat alături de artiştii lor preferaţi, s-au făcut fotografii şi s-au dat autografe. Solistul de la Voltaj, Călin Goia a mărturisit că reîntoarcerea la Baia Mare este întotdeauna o plăcere, mai ales că băimărenii iubesc Voltaj. Şi pentru Adi Sână (Akcent) Baia Mare este acasă, este locul în care se (re)întoarce mereu cu plăcere. 

Nu a lipsit focul de artificii, care a ridicat privirile băimărenilor spre cer. Astăzi pe scena mare a Sărbătorii Castanelor vor evolua Corina, Holograf, Vunk, HI-Q şi C.ICI.feat Anuska.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.