AU FĂCUT ORDINE: Muzică la maxim, cerșetorie și scandal în plină stradă, sancționate de jandarmi

AU FĂCUT ORDINE: Muzică la maxim, cerșetorie și scandal în plină stradă, sancționate de jandarmi

 La sfârșitul săptămânii trecute jandarmii maramureşeni au executat misiuni specifice de ordine publică pe timpul cărora au constatat unele abateri de la normele legale în vigoare, aplicând  sancţiuni contravenţionale celor vinovaţi.

Vineri, 7 aprilie, jandarmii  au surprins doi cetăţeni din Baia Mare, unul în vârstă de 42 de ani iar celălalt de 18 ani, în timp ce apelau în  mod repetat la mila cetăţenilor, cerându-le în mod insistent bani. Acestora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 200 lei.
Sâmbătă, jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale cu avertisment scris unui tânăr în vârstă de 17 ani din Iadăra şi unei tinere  în vârstă de 18 ani din Baia Mare, care în timp ce se aflau pe strada Luminişului din Baia Mare, au ascultat muzică la intensitate mare, tulburând liniştea locatarilor.
Duminică, 9 aprilie, jandarmii au aplicat măsurile impuse de normele legale în cazul unei sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice pe strada Turnătorilor din Baia Mare, unde un tânăr de 19 ani, a provocat scandal în faţa locuinţei mamei sale, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi datorită unor neînţelegeri cu tatăl sau vitreg. Acesta a fost sancţionat cu amenda contravenţională în valoare de 200 lei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.