ATLETISM: Sigheteanca Andreea Coroian a urcat pe podium la campionatul național pentru copii

ATLETISM: Sigheteanca Andreea Coroian a urcat pe podium la campionatul național pentru copii

 Andreea Coroian este unul dintre sportivii sigheteni care reușește să reprezinte orașul cu cinste la concursurile la care participă. Sigheteanca a obținut recent locul III pe țară la campionatul național de atletism pentru copii.

Competiția s-a desfășurat la București și cu toate că au fost prezenți sportivi din toată țara, sigheteanca a reușit să urce pe podium.
 „Am participat la campionatul de copii național 1, 2 și 3 care s-a desfășurat la București. A fost o experiență foarte plăcută. Efortul a meritat și mă bucur. Am reușit să obțin locul 3 pe țară, concurenții au fost foarte puternici, bătălia a fost a strânsă, centimetru la centimetru, cot la cot”, a explicat Andreea Coroian.
Face atletism de aproape 4 ani și a ales acest sport la îndrumarea fratelui său iar de atunci a câștigat numeroase medalii și diplome.
 „Am câștigat numeroase premii, am o colecție de medalii și de cupe. Am și în această vineri un campionat național de cros la Botoșani și la campionatele școlare voi mai aprticipa la Botoșani. De două ori pe săptămână mă antrez”,  a adăugat Andreea.
Andreea Coroian are 12 ani și este elevă a Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.