Asociația Rotaract Club Team Baia Mare organizează Festivalul Concurs ”Miss Maramureşanca”, ediția a V-a

Asociația Rotaract Club Team Baia Mare organizează Festivalul Concurs  ”Miss Maramureşanca”, ediția a V-a

 Asociația Rotaract Club Team Baia Mare în colaborare cu Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare și Consiliul Judeţean Maramureş,  organizează Festivalul Concurs  ”Miss Maramureşanca”, ediția a V-a, în data de 27 septembrie 2012 ora 16.00.
Invitaţi: Mariuca Verdeş, Ioana Pricop, Gabriel Pop, Marius Pruneanu, Florentina Vlad şi Anuta Iuga.
Prezintă: Dan Coardă şi Radu Țolaş
Înscrierile participantelor pentru concurs se fac în perioada 18 – 26.09.2012, zilnic între orele 9.00 – 16.00 la sediul Ansamblului Folcloric National Transilvania de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, tel. 0262-214643.
Evenimentul este realizat în cadrul proiectului  ”Miss Maramureşanca”, ediţia a V-a derulat de către Asociaţia  Rotaract Club Team Baia Mare cu sprijinul financiar al Consiliului Local şi a Primăriei  municipiului Baia Mare, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2012.„Organizatorii au constatat faptul că din păcate, consumul de cultură la nivelul tineretului este redus, fiind în concurenţă cu cultura urbană identificată în principal prin petrecerea timpului liber în cluburi şi cafenele.
Acest proiect doreşte să amelioreze această situaţie propunându-şi revigorarea tradiţiilor şi obiceiurilor maramureşene, ca parte a patrimoniului cultural imaterial, în rândul tinerilor băimăreni”
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.