ALEGERI INTERNE: PNL Sighet mai încearcă o dată

ALEGERI INTERNE: PNL Sighet mai încearcă o dată

 După scandalul iscat la şedinţa precedentă pentru organizarea alegerilor interne la PNL Sighet, Comisia de organizare și desfășurare a alegerilor (CODA) a cerut mai multă rigoare conducerii locale. Astăzi liberalii sigheteni ar trebui să reuşească alegererea unui preşedinte şi a biroului de conducere.

În consecinţă, astăzi de la ora 17.00 în sala mare de la Palatul Cultural liberalii sigheteni au fost din nou convocaţi la şedinţă pentru a alege preşedintele şi biroul local de conducere.
Convocatorul a fost verificat „la virgulă” de Comisia de organizare şi desfăşurare a alegerilor, urmând ca accesul în sală să fie permis doar membrilor cu drept de vot.
”Faţă de şedinţa trecută am luat, împreună cu CODA Maramureş şi preşedintele interimar Călin Bota, măsuri suplimentare de verificare a membrilor cu drept de vot şi am pregătit chiar o urnă şi cabine de vot pentru a asigura un vot secret şi incontestabil”, susţine preşedintele interimar al PNL Sighet, Anişoara Mihali.
Este de aşteptat ca şi de această dată taberele din organizaţia PNL Sighet să facă scandal şi să conteste alegerile. Surse din interiorul organizaţiei susţin că vor candida Alexandru Oros şi Dana Oniţa Ivaşcu, cea din urmă fiind pregătită să conteste în continuare votul sau rezultatele alegerilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.