ALCOOLUL ȘI CONSECINȚELE: Un șofer băut a accidentat un pieton care era în stare de ebrietate și a fugit de la fața locului

ALCOOLUL ȘI CONSECINȚELE: Un șofer băut a accidentat un pieton care era în stare de ebrietate și a fugit de la fața locului

 Un tânăr care se deplasa cu autoturismul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. El a fost depistat de poliţişti la scurt timp de la accident iar acum este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ieri, 17 aprilie, la ora 02.15, poliţia a fost sesizată că pe raza localităţii Fărcaşa s-a produs un accident de circulaţie. Un tânăr de 17 ani din Sălsig, care a traversat drumul prin loc nepermis, a fost acroşat şi accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.
Pietonul, care în momentul producerii accidentului se afla în stare de ebrietate, a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii l-au identificat pe şofer, un tânăr de 23 de ani domiciliat în localitatea Bârsău de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.