AJOFM: Locuri de muncă în Israel pentru constructori. Vezi care sunt condițiile

AJOFM: Locuri de muncă în Israel pentru constructori. Vezi care sunt condițiile

 Muncitorii calificaţi în construcţii din Maramureș pot obţine în această perioadă contracte de muncă în Israel. Persoanele interesate trebuie să aibă calificare și experienţă în meseriile de dulgheri, fierari-betoniști, zidari-faianțari și zidari-tencuitori.

Cei interesați de această ofertă trebuie să nu fi lucrat anterior în Israel sau să fi muncit legal în această țară pentru o perioadă de cel puțin doi ani, pe în baza unei vize și a unui permis de muncă în domeniul construcțiilor, dar au părăsit permanent Israelul cu cel puțin patru ani înainte de solicitarea curentă și nu au încălcat, în timpul șederii lor acolo, condițiile stabilite de permisele și vizele de muncă. 
De asemenea candidații pentru locurile de muncă din Israel trebuie să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor, să nu aibă cazier judiciar, să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi, și să nu sufere de anumite boli cronice.
Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire. Salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 de dolari. Persoanele interesate se pot înscrie  la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, de unde vor afla și ce documente trebuie să posede, alături de informații legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare și condiţiile de muncă şi de viaţă din Israel.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.