ADVERTORIAL: Specializări și cursuri noi la Universitatea „Vasile Goldiş”

ADVERTORIAL: Specializări și cursuri noi la Universitatea „Vasile Goldiş”

 Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – filiala Baia Mare se pregăteşte pentru deschiderea anului universitar 2016-2017. Evenimentul festiv va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, în aula ARIS a Centrului Universitar „Vasile Goldiş” Baia Mare, strada Culturii, nr. 5. 

Pentru noul an universitar, la pedagogia învăţământului primar şi preşcolar s-au completat toate locurile. Mai sunt câteva locuri disponibile la marketing, la contabilitate şi informatică de gestiune şi geografia turismului. 
„Şi la noua specializare pe care dorim să o promovăm şi să o prezentăm cât mai bine, pentru că pregătim specialişti în administrarea afacerilor, specializarea management, care pregăteşte specialişti pentru IMM-uri, consultanţă în ştiinţe economice, atât în mediul urban cât şi în rural şi chiar îi invităm pe viitorii candidaţi, pentru că este o specializare de viitor. Tot ceea ce înseamnă afaceri. Am reuşit şi o reducere la taxa de şcolarizare la această specializare. Pentru anul I, taxa de şcolarizare este numai 1.300 de lei faţă de celelalte specializări, la care este dublu”, informează directorul economic al Universităţii Vasile Goldiş Arad – filiala Baia Mare, Vasile Berlingher. 
În cadrul Centrului Universitar ”Vasile Goldiş” Baia Mare s-a înfiinţat şi un centru de formare profesională unde sunt calificaţi specialişti ca tehnician veterinar, tehnician cadastru funciar, formatori, evaluatori-formatori. 
„Am deschis două noi calificări – cursuri de calificare – tehnician cadastru funciar prin care dorim să pregătim specialişti în domeniu, în topografie cadastru, pentru că este o Hotărâre de Guvern care cere ca fiecare primărie să aibă angajat un tehnician cadastru funciar – topograf. De asemenea, noi ne-am orientat şi insistăm mult pe această calificare, să sperăm că vor fi cât mai mulţi intersaţi, pentru cei care iubesc animalele şi le place să îngrijească animalele, am organizat acest curs – tehnician veterinar, în colaborare cu Direcţia Sanitar Veterinară, practica se va face în teren, cursurile au o durată de un an de zile şi sperăm să avem cât mai mulţi candidaţi”, a mai spus Vasile Berlingher. 
Cei interesaţi se mai pot înscrie la aceste cursuri până în data de 29 septembrie.  
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.