Adăpost de animale mistuit de flăcări

Adăpost de animale mistuit de flăcări

 Personalul I.S.U. Maramureş a executat 30  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 25 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 11 au fost la diverse afecţiuni medicale, 10- la traumatisme, 2- la transfer interclinic şi 1- transport bolnav. Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţia S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 5, staţiile S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei şi Fărcaşa- câte 3, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 2, şi staţia S.M.U.R.D. Vişeu de Sus- 1 acţiune.

În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 5 intervenţii. Luni, 05.11, la ora 09.40, un echipaj al Gărzii de Intervenţie nr.2 Borşa a acţionat pe strada A.I. Cuza din oraş, la spălarea drumului, pe o distanţă de circa 1 kilometru, în urma unor lucrări la carosabil.
Tot luni, la ora 15.00, două echipaje ale Gărzii de Intervenţie nr.2 Borşa a intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale, situat pe strada Borcutului din localitate. Pompierii au reuşit să împiedice extinderea incendiului, dar flăcările au mistuit adăpostul, construit din lemn, pe o suprafaţă de circa 48 de metri pătraţi, 13 metri cubi de lemn şi aproximativ 2000 de kilograme de fân. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza jarului de la o ţigară.
În aceeaşi zi, în jurul orei 19.05, un echipaj al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus a intervenit la stingerea unui incendiu semnalat într-o gospodărie din localitatea Poienile de Sub Munte. Au ars elemente de mobilier şi aparatura electronică dintr-o cameră. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii intenţionate, de către proprietar, a unei surse de aprindere. La intervenţie au participat şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. 
Câteva ore mai târziu, la 22.55, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat, pe strada 1 Mai din municipiu, la evacuarea apei dintr-un subsol în suprafaţă de circa 100 de metri pătraţi, inundat în urma infiltraţiilor.
Marţi, 06.11., la ora 08.45, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit, pe strada Electrolizei din municipiu,  pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă la o conductă de gaz spartă în urma unui accident rutier.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.