ACTIVITATE INTENSĂ PENTRU POMPIERII MARAMUREŞENI

ACTIVITATE INTENSĂ PENTRU POMPIERII MARAMUREŞENI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 33  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 21 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 10 – la diverse afecţiuni medicale 8- au fost la traumatisme, 2- la accidente rutiere,  şi 1- SCR neresucitat.
Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţiile S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei – 4, Fărcaşa- 3, respectiv  Târgu Lăpuş şi Bogdan Vodă- câte 2.În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 3 intervenţii. Luni,   10.09, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei a intervenit la decolmatarea unui bazin aparţinând primăriei Bocicoiu Mare. Au continuat deasemenea şi acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Astfel, un echipaj de la Garda de Intervenţie Bogdan Vodă a transportat 9000 de litri de apă menajeră la o gospodărie din localitatea Strâmtura iar pompierii de la Pichetul Târgu Lăpuş au alimentat cu apă menajera un grup de locuinţe din localităţile Cupşeni şi Libotin.
Tot ieri, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus şi Punctului de Lucru Şomcuta Mare au intervenit la un număr de 9 incendii de vegetaţie uscată pe parcursul întregii zile. Au ars aproximtiv 8,4 hectare de vegetaţie uscată şi 2150 kg deşeuri menajere.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.