ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ: O mașină a rupt un stâlp, iar o alta a ajuns în șanț

ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ: O mașină a rupt un stâlp, iar o alta a ajuns în șanț

 Două evenimente rutiere au avut loc în ultimele 24 de ore în Maramureș, în localitățile Desești și Berbești. Ieri,un șofer care circula dinspre Sighet spre Mara a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp, iar în această dimineață o șoferiță a derapat și a intrat într-un șanț. 

Ieri în jurul orei 17:00 șoferul care circula prin Desești ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat în stâlp. În urma impactului violent stâlpul s-a rupt, iar mașina a fost grav avariată.La fața loclui s-au deplasat echipaje de poliție și de prim ajutor, însă din fericire șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
În această dimineață polițiștii au fost sesizați să intervină la un alt eveniment rutier. O șoferiță de 20 de ani a derapat într-o curbă și a ajuns într-un șanț.
„Azi dimineață la ora 04:20 poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 că pe DN 18 s-a produs un accident rutier. Polițiștii au constatat că o tânără de 20 de ani care conducea un autoturism între localitățile Berbești și Ferești, într-o curbă ușoară la stângă a derapat și a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers. În urma impactului, 2 tinere de 16 respectiv 17 ani, pasagere pe bancheta din spate, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital, dar nu au necesitat internarea”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.