Accident mortal între localităţile Tisa şi Crăciuneşti

Accident mortal între localităţile Tisa şi Crăciuneşti

Un accident mortal a avut loc aseară, în jurul orei 21:10 între localităţile Tisa şi Crăciuneşti. O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal de către un autobuz. La la locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei dar şi Ambulanţa care a transportat de urgenţă victima la  Spitalul Municipal Sighet.
Victima, Margareta I. în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, când a fost acroşată de către un autobuz al cărui şofer a fost Ioan V., de 52 de ani din Săliştea de Sus. Femeia nu purta haine prevăzute cu elemente reflectorizate iar locul în care s-a produs accidentul nu este unul iluminat public, astfel încât conducătorul autobuzului nu a observat femeia şi a lovit-o din plin, cauzându-i traumatisme multiple în special în zona toracică.
“Femeia de 70 de ani a fost adusă în comă profundă, prezentând un politraumatism, cu un traumatism cranio-cerebral acut sever cu o toragie masivă, traumatisme necompatibile cu supravieţuierea, fapt pentru care femeia nu a putut fi salvată”, ne-a declarat Gelu Moyş, medic Unitatea de Primiri Urgenţe Sighet.
La primele cercetări şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilo-test, însă rezultatul a fost negativ. De asemenea i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei pentru a stabili dacă şoferul consumase sau nu băuturi alcoolice. Cercetările în acest caz continuă, urmând a se lua măsuri legale în acest caz. În acel loc au mai existat accidente rutiere, motivul fiind în majoritatea cazurilor cel al iluminării.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.