Accident grav in Stramtura

Accident grav in Stramtura

Sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat a fost unul plin de evenimente rutiere punând la grea încercare poliţiştii de la rutieră. În aceste condiţii nici victimele nu au lipsit. În seara zilei de sâmbătă, în localitatea Strâmtura a avut loc un eveniment rutier, care s-a soldat cu o victimă. O bătrână de 73 de ani  a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe din Sighet, iar un băieţel de 14 ani în stare de şoc la dispensarul medical din localitatea Strâmtura.
De vină pentru cele întamplate a fost un bărbat de 47 de ani din Strâmtura. Fără să-i peste că maşina este plină cu pasageri, printre care şi doi copii,  s-a urcat la volan după ce consumase câteva păharele de alcool. Se pare că întreaga familie se întorcea de la cimitir unde-i cinstise pe cei care au trecut în nefiinţă de Luminaţii. În timp ce se deplasa pe Drumul Judeţean 186, în dreptul unui imobil, drum în aliniament, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, prin dreapta. Autoturismul a lovit un capăt de podeţ şi s-a oprit în şanţ. În urma impactului, mama şoferului, în vârstă de 73 de ani, pasager în fată dreapta a fost la un pas de   a-si da ultima suflare. Bătrâna a fost trasportată de un echipaj SMURD la Unitatea Primiri Urgenţe Sighet cu traumatsm cranio-cerebral, cu escoliaţii la nivelul feţei si cu o contuzie la nivelul umărului stâng.  
Victimă a căzut şi un băieţel de 14 ani care se afla ca şi pasager, pe bancheta din spate. Acesta a ajuns la dispensarul medical din localitatea Strâmtura cu răni minore şi în stare de şoc.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de peste  0,4o mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate  si probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în caz continuă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.