112: Patru tineri, dintre care un maramureșean, și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină pe raza județului Bistrița Năsăud

112: Patru tineri, dintre care un maramureșean, și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină pe raza județului Bistrița Năsăud

Patru tineri și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină pe raza județului Bistrița Năsăud. Unul dintre aceștia, un băiat de 19 ani din Maramureș, era șoferul autoturismului.  Acesta ar fi pierdut controlul volanului, maşina izbindu-se de un stâlp de electricitate. În mașină se aflau cinci persoane, dintre care doar una a supraviețuit.
 Accidentul cumplit s-a petrecut pe DN 17C,  la ieşirea din localitatea Telciu spre Fiad şi a fost anunţat prin 112 la ora 00.32. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, au anunţat reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud. Echipajele de intervenţie au găsit cinci victime încarcerate, dintre care patru erau inconştiente.
Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, au fost scoase şi predate echipajelor medicale. Două dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru celelalte două au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 15 ani, a fost scos prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.
”În data de 17 aprilie, un tânăr de 19 ani din județul Maramureș, localitatea Bistra, pe fondul neadaptării vitezei, în localitatea Telciu, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de electricitate din beton, pe care l-a retezat. A rezultat rănirea gravă a unui tânăr de 16 ani din localitatea Telciu, și decesul a patru paresoane tineri cu vârste de 15,17, 19 și 35 de ani”, precizează Biroul de Informare a Inspectoratului Poliției Județului Bistrița Năsăud.
 Maşina implicată în accident era un BMW înmatriculat în Italia şi condus de un tânăr de 18 ani din Maramureș. Acesta se întorsese din Italia, pentru a petrece sărbătorile în țară, și se afla în vizită la sora lui din Telciu. Potrivit anchetatorilor, tânărul nu avea permis de conducere și conducea un autoturism înmatriculat în Italia.Tinerii veneau de la o petrecere ce a avut loc în Telciu. Cele patru persoane care au murit în accident sunt şoferul de 19 ani, alături de alţi trei tineri din Telciu, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.