Social

Zeci de mii de voluntar din toată ţara sunt aşteptaţi la "Let's Do It, Romania!"

vineri , 11 mai 2012, ora 17:50       de Mediafax       Social
Zeci de mii de voluntari sunt aşteptaţi să participe, sâmbătă, în judeţele Arad, Covasna şi Mureş, Cluj şi Timiş, la acţiunile de ecologizare din cadrul campaniei "Let's Do It, Romania!", autorităţile inventariind din timp locurile unde sunt depozitate gunoaie şi care trebuie curăţate.

În Cluj, peste 8.000 de voluntari sunt aşteptaţi, sâmbătă, să participe la campania de curăţenie "Let's Do It, Romania", urmând să fie colectate deşeuri din circa 200 de mormane şi gropi ilegale.

Organizatorii campaniei "Let's Do It, Romania" din judeţul Cluj au parcurs aproximativ 2.000 de kilometri pentru inventarierea gropilor de gunoaie care urmează să fie curăţate.

În Timiş, aproximativ 3.000 de voluntari vor participa la campania "Let's Do It, Romania!", majoritatea fiind membri ai unor ONG-uri, angajaţi ai unor companii şi instituţii publice.

Potrivit coordonatorului campaniei "Let's Do It, Romania!" pentru judeţul Timiş, Radu Rusu, fiecare primărie a identificat mormanele de gunoi aflate în zona localităţilor pe care le administrează.

În Arad, aproximativ 1.000 de persoane s-au înscris pentru a participa la campania "Let's Do It Romania!", care va avea loc sâmbătă, printre acestea numărându-se deţinuţi, jandarmi şi reprezentanţi ai unor biserici.

Astfel, până vineri, aproximativ 1.000 de arădeni s-au înscris ca voluntari în acţiunile de strângere a deşeurilor care poluează mediul, urmând să se intervină în 24 de locuri în care sunt depozitate ilegal gunoaie.

Coordonatorul judeţean al campaniei "Let's Do It Romania!", Dan Paicu, a declarat că au fost pregătiţi 6.000 de saci, care vor fi împărţiţi voluntarilor la întâlnirea care va avea loc în Piaţa Avram Iancu, din municipiul Arad, sâmbătă la ora 9.00. Campania va începe sâmbătă, la ora 9.00.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.SONDAJ DE OPINIE

Cui credeţi că merită să-i fie decernat trofeul "Lămâia anului 2016" pe baza situaţiilor create şi a faptelor sale?
președintele interimar Mircea Dolha, sub a cărui conducere filiala Maramureș a PNL a reuşit ”performanţa” de a obține la alegerile parlamentare un singur loc în forul legislativ, și acela pentru o persoană adusă din afara partidului
senatorul PSD Liviu Marian Pop, cu care ghinionul a fost generos iar soarta vitregă la alegerile de anul trecut, acesta prinzând loc în Parlament abia după ce s-a retras Sorina Pintea, ocupanta locului 1 pe listă
Dorin Pașca, fostul primar din Baia Sprie, care și-a pierdut scaunul de edil după ce și-a angajat fratele la primărie
primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost personajul central de anul trecut din Săptămâna Patimilor, acesta fiind acuzat de luare de mită în biroul său de la Primărie
Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Maramureș, pentru cel mai nereușit soclu pe care a fost montat bustul lui Taras Șevcenko, din faţa bisericii ucrainene din Sighet
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM