ZĂPĂCELI RUTIERE: Haos pe strada Gheorghe Șincai după schimbarea benzilor de circulație

joi , 7 dec 2017, ora 12:53       de Dana Berci       Comunitate

 Haos pe strada Gheorghe Șincai din Sighetu Marmației după schimbarea benzilor de circulație și de parcare. Întrucât modificările s-au făcut înainte să fie schimbate marcajele pentru parcare, conducătorii auto au început să parcheze pe ambele benzi, îngreunând circulația, iar pe unele segmente chiar blocând-o.


Din 5 decembrie pe străzile Gheorghe Doja și Gheorghe Șincai s-au modificat benzile de circulație și de parcare întrucât partea carosabilă este în stare mai bună pe banda folosită pentru parcare.  În urma acestor schimbări parcarea autoturismelor se face pe banda din dreapta, iar cea de circulație s-a mutat pe banda din stânga.  Modificările rutiere se pare însă că nu au ajuns la toți conducătorii auto, iar unii respectă vechile marcaje și indicatoare, în timp ce alți șoferi se ghidează după măsurile avizate recent de  Comisia de circulație a muncipiului Sighetu Marmației.

Haos este și pe banda din dreapta, destinată parcărilor. În lipsa marcajelor pentru parcare șoferii au început să staționeze ocupând și câte două locuri.

tags: zapaceli, rutiere:, haos, pe, strada, gheorghe, Șincai, dupa, schimbarea, benzilor, de, circulație