VOLEI: Știința Explorări, învinsă clar de Tricolorul Ploiești

marti , 13 feb 2018, ora 12:37       de maramedia.ro       Sport

 Victorie logică obținută de LMV Tricolorul pe terenul Științei Explorări, în etapa a 19-a a campionatului Diviziei A1 de volei masculin. Avertizați de victoria băimărenilor în fața Arcadei Galați, ploieștenii nu și-au asumat niciun risc și au jucat la capacitate maximă de la prima până la ultima minge.


Oaspeții au servit excelent și, cel puțin în primele două seturi, i-au pus în mare dificultate pe băimăreni cu execuțiile lor. Explorări a reușit să echilibreze jocul abia în setul 3, când a revenit de la scorul de 11-14, la 15-14. În continuare s-a mers, punct cu punct, până la scorul de 21-20. Până la urmă însă ploieștenii s-au impus, câștigând setul cu 25-23.

Chiar dacă au pierdut acest joc, băimărenii au realizat faza meciului. În setul 3, la scorul de 20-20, ridicătorul Liviu Râpeanu a punctat printr-un atac din linia a doua, în condițiile în care a avut în față un blocaj format din trei adversari.

Conform programării inițiale, acest meci ar fi trebuit să se dispute la Ploiești, însă cele două formații au convenit să inverseze locul de desfășurare al partidelor din tur și retur.
tags: volei:, Știința, explorari, invinsa, clar, de, tricolorul, ploiești